Macbook Pro 
Repair
Logic board

Get your diagnose inspection report and upgrade plan PLUS consulting and advisory for FREE. Finally your mac into normal function again. 

Opting-in...
Thank you! Check you email for a confirmation.
Error submitting your email. Please fix the errors and try again.

Apa kata mereka yang pernah datang? 

Cik Farah

Cik Farah

Pramugari

“Mecnote sangat cepat check macbook saya dan tahu problem yg berlaku serta kos. Dan mac saya sekarang dah OK dan dah diupgrade senang berurusan dengan mereka sebab rajin bagi tip gunakan mac ni.”

Ms. Joyce

Ms. Joyce

Executive 

”Loving , Team Mecnote can solve my new model macbook logicboard problem now can use without worry anymore. Thanks. guys”

How to repair macbook pro that have this issues.?

Shasha

Shasha

Mesti frust sangat kan bila(laptop mac) kita rosak, Satu kerja tak boleh buat?

Itu sebab saya cari kedai mac boleh repair cepat siap! 

Saya takut dengan kedai komputer yang banyak diluar sana. Ada yang menipu , ada yang kenakan harga terlampau tinggi dan ada curi part di dalam. Paling teruk lagi bila dia tak tahu tapi bila repair lagi teruk. 

Dengan Stress ni, I pergi dekat Google, dan jumpa website ni yang khusus dalam baikpulih repair macbook yang rosak. Tengok testimoni pun dah beratus orang datang. Kawan I pun ada.

Macbook saya mulanya terpadam sendiri? 
ingat panas? 
lepas tu terus tak boleh ON dah? 

Kenapa Macbook ni macam rosak teruk sahaja. Beli dah beribu mesti kalau nak repair ni habis semua duit (beribu apa nak tukar board ni), Jadi saya decide untuk hantar CHECK for FREE dulu.

1. Call Whatsapp Dorang Minta Location,
2. Datang Hantar Check,
3. Dapat ID Report Jobsheet memang sistematic disini
4. Yakin sebab semuanya terlatih dorang.
5. Keluar Pergi Lunch sekejap
6. Dapat feedback checking report dh siap (tak sampai 2 jam)
7. Then yang penting Mac I, data selamat dan boleh direpair (berpatutan xsampai ribu pun)

Yakinnya saya hantar dengan sebab sistematic dan dorang memang repair mac sahaja. 

Dengan kos pula harga mereka tak murah tapi 'affordable' dengan kepakaran mereka yang cekap dalam check macbook saya. Yang penting mereka kata siap baru bayar, ada sesetengah kedai minta deposit atau payment dulu.

Tak sampai seminggu dua dah siap.Dapat SMS dan call mereka yang mac saya dah ready for collection, tapi saya risau bagaimana kalau rosak balik benda yang sama. Mereka kata dalam tempoh tu mereka dah 'quality control'
tapi

Kalau rosak semula hantar untuk claim ataupun refund 100% dalam tempoh 90 hari.  Terima kasih ulasan pengalaman Cik Shasha dengan Mecnote

Kami sangat komited dalam mengembirakan pengguna mac diseluruh Malaysia dengan gerak kerja kami jujur dan profesional.

Click the button below to get a minor service Mac 2x for free...

Get Service Mac free for 2x.

Get your service cleaning minor  plan Mac for every 6 months PLUS voucher and Freegift. terms and conditions applied

Opting-in...
Thank you! Check you email for a confirmation.
Error submitting your email. Please fix the errors and try again.